OnePlus jednu recenziu, môj obľúbený telefón

Čo znamená „dobrý telefón“? Znamená to ťažkopádne rozhranie alebo predinštalovaný nepotrebný softvér? Znamená to, že telefón musí byť od spoločnosti (HTC, Samsung, LG, Sony atď.)?
Nič z vyššie uvedeného. Je to dobrý telefón, ktorý vyzerá dobre, pohybuje sa dobre, má dobrý výber a navyše je to aj lacnejšie.
Som opísal OnePlus Jeden z nich, pretože tento telefón je veľmi rýchly, dobre vyzerá a má vynikajúce batériu okrem iného samozrejme.
Po roku OnePlus firma bola založená spoločnosť, ktorá si kladie za cieľ vytvoriť špičkové produkty za prijateľné ceny. Zatiaľ sa podarilo OnePlus jeden a to všetko bez reklamy, bez tradíciu a bez agresívny marketing. To, čo sľub, špičkový telefón za slušnú cenu.
Preto si myslím, OnePlus Jedným z nich je lepšia ako Samsung Galaxy alebo LG S5 G3?
Vzhľadom k tomu, že je rýchlejší, lacnejší a permisívnej (Flexible záruka).
ak Koreň OnePlus One nestráca záruku
OnePlus One je veľmi rýchly vďaka ľahkej rozhranie
OnePlus One je veľmi rýchly internej pamäte (čo je veľmi dôležité)

2015-03-30_20-23-14
Obraz zachytený na preskúmanie zverejnené na OnePlus One anandtech.com
OnePlus Jeden má veľmi dobrý rozsah (8.20 hodín vysielať na čase)
2015-03-30_20-11-19
OnePlus Človek má funkciu Power off Alarm
OnePlus Človek má predvolené profily pretaktovať
Screenshot_2015-03-30-20-14-48
OnePlus Jeden má Veľmi dobrá izbu
OnePlus One 4k DCI fotografovanie HDR (nikto to robí)
Jeden OnePlus robiť snímky RAW (málokto to urobiť)
Jeden OnePlus fotiť na dlhých expozíciách (málokto to urobiť)
zoznam ROMy, jadra a zotavenie k dispozícii na oficiálnom fóre OnePlus One
Zoznam by mohol pokračovať, ale nechcú nudiť.
Aký je môj názor?
OnePlus Jedným z nich je prvý telefón, ktorý necíti potrebu predať, je telefón, ktorý mi dáva presne to, čo som potreboval vždy:
Rýchlosť
výpočtový výkon
prispôsobenie
sloboda
Autonómia
Teraz ostatní výrobcovia mali dvakrát rozmyslí, ako hádzať na trh telefón nabitý bloatware a ťažkopádne rozhranie na vyššie ceny.
Nie sme nevedomí, môžeme vidieť, že.
Prečo platiť 2500 3000-lei pre telefón, ktorý nestojí viac ako 200 dolárov továrne ním?
Nemajte pocit, podvedení?

Pret - OnePlus ONE 5.5 ″ Android 4G LTE Smartphone 3 GB RAM

Jedná sa o čisto osobné názory a nie byť vedomí z nich, ak ste presvedčení, že sme boli úprimní.
Tí, ktorí už investovali do iných telefónov nemusí cítiť napadnutý v žiadnom prípade, iste ste spokojní získavanie a nemáte čoho báť.


súvisiace Návody



O Cristian Cismaru

Páči sa mi všetko, čo súvisí s IT&C, rád sa podelím o skúsenosti a informácie, ktoré sa mi každý deň hromadia.
Naučte sa, ako sa naučiť!

Komentáre

  1. kúpili ste alebo poznáte niekoho, kto od nich kúpil telefón priamo? s pozvaním alebo bez neho? pretože si myslím, že cena tretej strany je trochu vysoká ... určite, toto by bolo posledné riešenie v prípade, že to nie je možné priamo z webu (určite je cena celkovo dobrá, dokonca aj od predajcov tretích strán)

    • Ja nepoznám nikoho osobne, ktorí priamo kúpil od nich.
      Chcel by som kúpiť na Amazonu (odkaz vyššie) alebo na Geekbuying (Španielsko vklad).

      • back: Ja som objednávku priamo z mojich stránok a pridal cos.deci martea.oricum ísť, nebudú kupovať teraz, pretože som necesar.vroiam rozpočet, aby zistil, či to môže žiť na site.precizez, že nie som v Rumunsku možno to je dôvod, prečo sa mi podarilo zachytiť tak rýchlo unul.am čierne pieskovec prevzatý z euro.plus gb.64 350 20 25 štandardné alebo expresnej dopravy.

      • pochopiť, že dátový / nabíjací kábel je červený, plochý, ktorý je uvedený v recenziách na internete? pretože sa má kúpiť osobitne a ja by som ho nechcel kúpiť márne ... uvažoval som o tom, že si vezmem tvrdené sklo , tiež od nich, a vyklápací kryt ... všetko stojí 400 eur vrátane poštovného. Myslím, že ich power banka je ideálna, aj keď ešte nie je vonku. Možno kým nedostanem svoj telefón, bude k dispozícii. Stojí 16 eur.

      • Dobrý deň, Cristian,
        Mám otázku: Kúpil ste na Geekbuying? Mám záujem o Španielsku ako skladisko, aby sa zabránilo ciel.

        Ďakujem za odpoveď.

    • eduard povedal

      Kúpil som si pozvanie v auguste 2014, na svojich internetových stránkach a cena je najlepšie, a to najmä teraz môžu priamo prepravovať v Rumunsku pre Euro 17. So-1400 celkom lei.

      Každý utorok si môžete kúpiť bez pozvania.

  2. ešte jedna vec: dá sa kúpiť v utorok bez pozvánky. iba v utorok. ale nevidím veľké šance, že to tak bude ...

  3. áno, moje zlé: teraz som videl video, znamenie, že ho máte ... nedával som pozor, iba som prečítal text, ponáhľal som sa.

  4. Dacian povedal

    1. Cristi, môžete otestovať, alebo vyskúšať Digi prosím kartu, aby zistil, či to pôjde dobre, hovory, dátové spojenie atď?

    po toľkých pozitívnych listoch a slušnú cenu a rád by som budúcnosť vziať.

    2. geekbuying je druh EMAG internetový obchod Amazon? (Me to tak aspoň vyzerá).
    Ebay alebo pohlavia?
    3. Metódou shpping je Airmail, DHL a EMS. Myslím si, že zadarmo je iba „letecká pošta“, je bezpečné s produktom manipulovať, kým sa ku mne nedostane?

    dobrá recenzia, odlišná od ostatných nájdených na internete, naozaj som si nemyslel, že bude existovať smartphone, ktorý by sa otvoril, keby bol aktivovaný alarm. Telefón Huawei (digi mobile) v tej čiernej farbe, ktorý nemal SD slot ani pamäť, fotoaparát, nemal nič „inteligentné“, keď sa batéria v noci úplne vybila a telefón sa vypol, ale ráno sa zapol, zazvonil budík naplánované a potom opäť zatvorené. Android od samsungu, ktorý teraz vlastním (trochu starší model, asi 3 roky a niečo), ak je vypnutý, ráno nie je žiadny alarm.

    Vďaka a veľa šťastia ďalej odstrániť výukové programy / informačné listy rovnakej kvality

    • 1. Aj neboli testované OnePlus One s Digi karty, pretože mám jeden. Každopádne ja nevidím dôvod, prečo by nemal ísť.
      2. Geekbuying je internetový obchod klasika. Amazon je kombináciou klasického a nákladného obchode a Ebay je aukčný web v kombinácii s zásielky.
      3. Moja rada je zviazať DHL a kúpiť sklad v Španielsku Geekbuying alebo si môžete kúpiť na Amazon.co.uk

      • Marius L. povedal

        Keď už hovoríme o Amazone, Cristi ... Mám otázku: niektoré produkty na webe Amazon.co.uk uvádzajú „Odoslané z Číny / Hongkongu atď.“, Hoci sú zverejnené na webových stránkach Spojeného kráľovstva. Čo by som mal pochopiť? Produkt mi bude doručený priamo z Číny / Hongkongu atď. alebo dodávka je sprostredkovaná spoločnosťou Amazon v tom zmysle, že produkt bude odoslaný najskôr z Ázie do Amazonu a potom mi ho pošle Amazon.co.uk. Máte o tom nejakú predstavu? Budem musieť zaplatiť clo, ak nakúpim na stránkach Amazon.co.uk, stále je v ňom však uvedené „Odoslané z Číny“? Veľmi by som ocenil, keby ste ma v tejto veci poučili. Ďakujem! Všetko najlepšie!

        • Amazon je ako zásielky, ktokoľvek môže umiestniť výrobky na predaj.
          Chcete byť istí, že sa výrobok dostane rýchlo a nebudete platiť dane, vyberie Seller v Európe.

          • Marius L. povedal

            Díky moc za vašu odpoveď!

          • kňaz povedal

            Ó, strýčku, aká reputácia a aký odkaz na obchod, zásielku, ste mu povedali, tak dlho boli privatizované ...?>

          • Aj keď ste tento výraz ešte nepočuli, neznamená to, že tento typ podnikania je mŕtvy. Naopak, je aktuálnejší ako kedykoľvek predtým. Príklad „hostiteľa“:
            križovatka
            Cora
            Auchan
            EMAG
            Amazonka
            aliexpress

            Teraz sa predajca, ktorý dopraví tovar v „zásielke“, nazýva partner alebo obchodník a „hostiteľ“ zarába časť zisku.

    • eduard povedal

      Používam kartu Digi, Optim neobmedzeného a Internet 3G má veľmi dobrú rýchlosť! vstúpiť iba roamingové centier, v opačnom prípade prejdite na Digi

  5. Florin povedal

    haló
    Som fanúšik vášho webu, chcel by som sa vás opýtať, čo si myslíte Xiaomi telefón MI3?

    • Mám veľmi dobrú mienku o kvalite čínskych telefónov, menovite: Meizu, Xiao, OnePlus, OPPO, Huawei.
      Buďte opatrní, každá spoločnosť, a majú širokú škálu produktov. Mám na mysli majú telefóny špičkové a vstupná úroveň telefónov, ktoré sú slabšie.

  6. Môžete mi povedať, čo si počasie widget na obrazovke?

  7. jeancote povedal

    Dobrý deň Cristi, vzal som odporúčanie 4 svoj Nexus a zdá sa, funguje rovnako ako jeden navyše, bez toho aby ste kupovať ovplyvniť jeho ďalší tutoriale.mutumesc čakať.

  8. nick5roo povedal

    http://forum.softpedia.com/topic/970432-oneplus-one/ Jeden OnePlus forum
    http://forum.softpedia.com/topic/1013033-invitaii-oneplus-one/ žiadosti o pozvánok alebo ponúkajú pozvánok
    Ja osobne tento telefón (verzia 64Gb kúpil v decembri 6 1380 s lei) sa veľmi dobre hodí digi kartou navyše internetu.

  9. Catalin povedal

    Zdalo sa OnePlus DVA 5.5inch Qualcomm štvorjadrový Smartphone 2.7GHz LTPS 3GB 64GB RAM ROM FDD-LTE 16.0MP 4G OTG NFC Miracast-Black

    • nick5roo povedal

      Dva nepreukázalo, vykonajte vyššie uvedenú tému, tam sú detaily. Čo si videl sú netesností miesta. To je naplánované objaviť sa v neskorom lete.

  10. Prial by som si sám návod na inštaláciu systému Windows 8 8.1 alebo v režime UEFI, aké sú výhody a nevýhody, nech si zaslúžili, alebo nie na jeho inštaláciu v spôsobe, akým UEFI, a aké nastavenie je potrebné urobiť v UEFI pred inštaláciou a ďalšie nedorozumenia, ktoré Chcem byť zahrnuté v kurze, ktorý je tiež súčasťou predmetu, ktorý je vysporiadať s vysokým Boot.Am Secure potrebe tutorial o tom so mnou rovno.

  11. FaqyaK povedal

    Áno, to má najvyššiu hardvér, ale nemám rád, pretože puzdro je plast, hliník alebo sklo, či to bolo to bolo viac zaujímavé pre mňa, ale s puzdrom tak, aby všetky lacný plastový krúžok.

    • Opačný k všeobecnej mienky, hliníka alebo iného kovu nie je vhodný pre rozhlasové a televízne vysielanie pre to robí veľa obetí, ktoré stoja peniaze.
      Ďalšou nevýhodou kovu nie je dobre absorbuje otrasy a škrabance celkom nepríjemné. Okrem hliníka telefóny sú v zime veľmi chladno.
      Nemyslite si, že kovové telefóny majú svoje problémy a nevýhody.

  12. tudor povedal

    Objednal som to na marec 24 2915 (utorok, keď žiadna pozvánka) priamo z miesta http://www.oneplus.net a som zaplatil za jednu 338G € 64, plus náhradný kábel temperet plus sklo, povedal som rezerva tam byť. Dnes hovorím 31.03.2015 2 4-dosiahne Royal Mail týždne potom, čo som kúpil, keď povedal, že bude dodaný v 4 dni. Nemusíte mať možnosť vybrať si, čo by ste post môže dosiahnuť v Rumunsku dosiahol iba Royal Mail, ako som povedal v 2-4 týždňov. Keď príde, povie vám viac

    • Myslím, že sa dostanete na telefóne cez 900 rokov.
      ????
      Že po dni, keď ste umiestnili objednávky.

      • tudor povedal

        Áno, Cristian Cismaru, máte pravdu, zle som randil. Ale som si istý, že si pochopil, že to bolo vb od 24. marca 2015! A práve dnes, 02. apríla 2015, som dostal telefón, ktorý je v poriadku, pohybuje sa super, veľmi sa mi páči. Prišiel s poštou GLS a ja som neplatil nič navyše, dane atď. Hovorím, že to stojí za to, teraz sa pozrime, čo a ako ...

  13. Veľkým MÍNUSOM tohto telefónu (ktorý ste, Cristi „zabudli povedať“!) Je: batéria (neodnímateľná)
    Tak hodiť telefón po jeho smrti !!!
    D`aia to tak lacné.
    Spravodlivé a to aj v prípade, že ste záujem o reklamný materiál.
    Nezaujíma ma vaše bisnitzul

    • 3 vymeniť batériu behom niekoľkých minút, a to aj bez použitia náradia.
      Avšak, táto operácia sa vykonáva každých 2 rokov, takže nie je dôvod na obavy.

    • Doina povedal

      Si zlo, tvrdý a plný opovrhnutia voči človeku; aj keby povedal tieto veci (povedzme hypoteticky, že to urobil schválne, ktoré som si nemyslím, že) by ste mohli povedať, v inej forme a inými slovami. Je to veľmi jednoduché zničiť obraz človeka pri zdvihu pera.
      Dlhšie odráža skutočnosť, že a uvidíme, či robíte niečo zle.
      PS Tento web učil tisíce ľudí zvládnuť počítačov a odteraz húšti problémom je, ako každý využíva informácie získané .. Spôsob vysvetľuje mnohé z problémov, ktorým čelíme každý deň, dokáže pochopiť a najviac idiot muž a ak to bude len pre to je chvályhodné gesto všetkým, ktorí nás učia, ako používať počítač, a nie dať im do hlavy.

      • A je to!
        Najčastejšie sa ľudia cítia lepšie, keď odídu jeden komentár flegmatik.
        Ak to niečo pomáha pri ich mentálnej alebo emočnej rehabilitácii, obetujem sa. Pre dobro spoločnosti ...
        ????
        V týchto rokoch som vyvinuli zmysel pre humor, že som si nemyslel, že by som sa niekedy mať. Tieto veci sa nám neovplyvní vôbec.
        Fanboy * je druh teroristu kamikadze. Neberte jeho „svätú knihu“, pretože vám zomiera v krku.

        * = Fanboy značka verný človek, pripravený na spustenie džihád proti neveriacim () iných značiek.

      • Gratulujeme post.
        A ja mám rovnaký názor

    • Costi povedal

      Ako hodiť telefón, ak batéria nie je dobrá? Ty si kretén.

  14. uf !!! Som rád, že ste mi povedali o „čínskej“ a nie samsung, lg, sonny. Ako sa pohybuje, závisí aj od rumu na mieru. Napríklad: Mám štvorjadro zte v967s a mám vlastný rom rumunského vývojára CARLIV. telefón sa pohybuje super rýchlo. väčšina z nich používa obchod Play a núti vás mať Gmail a celú sadu Google. Používam poštového klienta, v ktorom mám 3 demail adresy s farbou pre, každý address.ca a marchet používa 1mobile, ktorý uloží apk na kartu a zbaví sa google suite a všetkých synchronizácií, ktoré spotrebúvajú batériu. Nechcem nikoho rozladiť.
    cristi, ak si chceš urobiť návod a vysvetliť, aké služby sa dajú zastaviť na Androide, teda rom „slim“ (bez google suite), aby sa dobre pohybovali, aby si udržali batériu ako pri oknách

  15. George povedal

    Zaujímavé je tutoriál, ale prečo nie robiť návod na android 5 mínusy máme teraz, viem, že ste urobil jeden v minulosti, ale ukázali len vlastnosti a defekty nič.

    • Costelina povedal

      dobre opäť je nedorozumenie:
      Tento telefón má nainštalovaný CyanogenMod (voliteľne na iných telefónoch, ktoré zametá teda musíte ich inštalovať
      ak sa objaví na kompatibilnom Android odstránenie Stok, ktorý má veľa užitočných aplikácií alebo nie)
      takže sa nemusíte im dostať mäkké transplantáciu
      a hovorím CyanogenMod je čistý a robí zazvonil telefón
      a batérie áno, som už uviedol v inom výukovom asi jedna plus jedna, že je to problém
      teda budete musieť vymeniť svoje telefónne pekné a že by bolo lepšie, aby nemal bolesti hlavy
      jeden cez druhého telefónu je dobré pre tento peňazí a top
      Nemyslím si, že vidím perfektné
      Kto vie, čo sa budúce hologramy sa bude javiť ako zvuk, ako sa hovorí Windows 10 priekopník v niečom

  16. OnePlus nepopiera, že človek nie je dobrý telefón, ale je to lepšie ako iPhone L'6, 4 im alebo Xperia Galaxy Poznámka Z3.Şi ako dôkaz a dať odkaz na preskúmanie uskutočnenej CNET http://www.cnetfrance.fr/produits/oneplus-one-39810543.htm čo jasne ukazuje, že je to dobrý telefón, ale nie tak dobrý ako vyššie, ale to, čo je dobré o ňom je pomer cena calitate.Deci je dobrý telefón za cenu are.Că vami a vy ste s ním spokojní, alebo že sa vám páči, neznamená, že je to najlepšie.

    • Musíme si uvedomiť, že silné značky ovplyvňujú vzťahy dôveryhodnosti médií.
      Aký záujem je podporovať CNET OnePlus One, nemajú rozpočet na reklamu.
      Často telefóny sú prezentované rýchlo po krátkom teste v priebehu jedného týždňa, počas ktorej je možné objektívne hodnotiť. Intdeauna Výsledok je rovnaký, silné firmy zarobiť na popredných miestach tesne pred recenzie.
      Mohlo by sa zdať, že to znie ako sprisahanie, že tomu tak je.
      Moja rada!
      Dnes si môžete kúpiť výrobok, a ak nie ste spokojní, vrátime ho 30 dni.
      Skúste viac telefónov než sa rozhodnete. Zostaňte s nimi alebo dva týždne a uvidíme, čo sa dá.
      Rrrr, a začať s accestibile špičkovými výrobkami.

  17. Costi povedal

    salut.daca kúpiť tento telefón na Amazon.co.uk, prídem domov alebo colnej?

    • tudor povedal

      Objednal som si ho 24. marca 2015 a dnes 02.04.2015 bol prinesený domov poštou GLS, neplatil som nič navyše, dane a pod. Objednal som si ho priamo z oficiálnych stránok (utorok, keď je bez pozvánky). Asi po 3 dňoch sa pošle poštou do Royal Mail a odtiaľ to ide do Veľkej Británie (rozumiem) a potom do RO. To je dobré, pretože clo sa už neplatí. Ide to super, páči sa mi to. Prinajmenšom viem, že za rok nestratím veľa peňazí, keď možno chcem získať niečo lepšie, možno Oneplus Two…. ostáva videný !

  18. Florin C. povedal

    Cristi prosím, ak môžete v blízkej budúcnosti predložiť konzultačné služby a spracováva android a akú úlohu (tj môžete bezpečne zastaviť, atď) .Aj hľadal čisté, ale zistil som, že som sa naučil veľa za nicicum.Multumesc zo svojich výučbových programov.

  19. tudor povedal

    Kto chce pozvanie? Aj 2,

  20. Mihnea povedal

    Ak tak urobíte výukový program OnePlus dva?

  21. Silviu povedal

    V prípade poruchy na OneplusOne, ako to urobiť? V Rumunsku existujú akékoľvek služby pre tento model?

  22. tudor povedal

    Batérie sa mi asi jeden deň mi polovice drží, na dva. Je to trochu lepšie, než Note 3, predtým. A betón v porovnaní s rýchlosťou s S5 Galaxy je rýchlejší, vrátane siete. Cloncluzie: Som rád, že sa nestratí veľa peňazí na prípadné inovácie, spokojný kvalita / cena

  23. Kým prezentácia OnePlus jeden toolkit, z toho, čo som videl na nete nástroj, ktorý vie, ako to urobiť všetko, a nepracujú s príkazového riadku systému Windows (po odomknutí zavádzač na aktualizáciu koreňového vrátane rumu) .inc niečoho, páčilo sa mi tento telefón: do týždňa aktualizovať 3 časy od os11-os11s-os12.
    Vďaka vopred.

  24. Nelu Hiris povedal

    Mám s5, keď je batéria pod 10% a hranie s plochou batériu rýchlejší prenos dát začne wifi Sua prečo? Ďakujem.

    • Nie je potrebné sťahovať batériu. Je dokonca deštruktívne vyprázdniť zakaždým, keď batériu.
      V ideálnom prípade, keď dáte telefón poplatku klesne pod 20%, a to odstrániť, keď oni si účtujú.
      Pokiaľ ide o problematiku ta..telefoanele majú niektoré profily, ktoré prichádzajú do prevádzky v určitých momentoch. Zlá batéria je spúšť takého profilu. Profily môžu byť vytvorené pre ekonomiku, pre výkon, navigačné, pre použitie v exteriéri, atď.

      • Nelu Hiris povedal

        Mnohokrát ďakujem Cristi.Deci pochopiť, že teleofonul je v poriadku a nemá žiadnu vadu nimic.Am a myslel som, že to bol reprezentatívny, a nie jeden vedel, že moja odpoveď klesne pod intrebare.deci, kedy Povedané 20% videotutorialele na incarcat.Urmaresc moc, a tak sa mi podarilo sám učiť koľko, niečo, čo som naozaj oceniť úsilie, ktoré urobíte.

  25. Nelu Hiris povedal

    Chcem si kúpiť moje telefónne pamäťovú kartu rogfrumos WE mi pomôže s radou .Čo je najlepšia karta, spoločnosť, trieda a prenosové rýchlosti, ďakujem

  26. Mihnea povedal

    Cristi robiť niečo hlučnejší, chodiť trochu objem!

  27. robert povedal

    je to prvýkrát, čo som si kúpiť nový smartphone, a dostal som sám jedna plus jedna

    Mám otázku ... naformátovali ste najskôr batériu? pretože som to neurobil a netrvá mi to celý deň ako hovoríš v recenzii, hoci to používam striedmo povedal by som

    • Li-ion batérie nie sú formátované.
      Životnosť batérie závisí na využitie možností používaných silu signálu GSM, vzdialenosť od routeru, ako synchronizovať služby používajú, atď, atď.
      Za normálnych okolností, keď jeden kúpi telefón, má tendenciu trieť viac, než je obvyklé.
      Mať trpezlivosť, aby si ju a až potom uvidíte, ako ste.

      • robert povedal

        Áno, a ja som sem a tam prečítal a pochopil som, že po 5 6-kalibruje dlhšiu zaťaženie batérie. Akonáhle som sa dostal (30 apríla) na 2 deň som bol v horách, kde som mal žiadny signál siete, bol som v sieti Digi, a vstúpiť Roaming. Asi som jesť toľko batériu, pretože sieť hľadá. Je pravda, že som použil takmer rovnako ako akýkoľvek jasu fotoaparátu a ja som to nastavená na nižšiu hodnotu. Som zvedavý, ako zaobchádzať s každodenný život v Bukurešti a optimalizovať po ňom.
        Okrem tohto malého problému s batériou Dúfam, že k úprave sú veľmi spokojní s ním. Super telefón, odporúčam!

  28. alex povedal

    Sal Cristi. Akú verziu CM ste robil, keď ste si nainštalovali video?
    App asi viete, ale možno by ste mohli dať aktualizácie článku: tí z OnePlus predaja a Rumunsko niektorých dobu 2 mesiacov, ale zvýšenie cien o 50 eura a telefón kúpil od nich na mieste pochádza z Veľkej Británie tak, EÚ a nemajú platiť žiadne ďalšie poplatky alebo iné zvyky páči sa

    • V tomto tutoriále CM11s I (Android 4.4 KiKat), verzia špeciálne vyrobené pre CyanogenMod OnePlus One.
      Teraz som CM12 ktorý je založený na Android Lolipop.
      Z hľadiska ceny v Rumunsku, to je normálne byť vyššia, pretože niektorí zaplatiť clo a DPH.

      • alex povedal

        ms raspuns.Te zvedaví verziu CM za to a som na 44S (I nájsť najlepšie a najstabilnejšie), ale napriek tomu nie von 8h SOT
        Zdvihnú cenu pre celú Európu, takže je to oveľa pohodlnejšie, aby sa USA, ak ste niekto, aby bol pre vás

  29. Mihai povedal

    Dobrý deň.
    Môžete mi hovoria, ako synchronizovať telefónny zoznam kontaktov s ľuďmi na Facebooku, ktoré sa vyskytujú obrázok?
    Z nastavenia, účty, Facebook a ja som sa snažil zastaviť možnosť synchronizácie alebo odstránenie konta.
    Automatická synchronizácia je povolené, ale to je všetko. Problém je práve facebook.
    My android 5.0.2
    vďaka

  30. Mihai povedal

    Mal som tento telefón a možno povedať, že je super silná na to, ako moc. Veľmi dobrý telefón. Našiel som ho 2 mínusy, z ktorých mi neobťažovali iba jeden najviac:
    1) žijúci v Paríži a 4g pokrytie je veľmi dobrá, ale tam bolo málo OnePlus jeden vždy 4g, pretože nevedel, všetky kapely 4g Francúzsko (to mi neobťažovali najlepšie)!

    2) softvér s dotykovým displejom sa chová ako niekedy bizarné, ako by to bol príliš citlivý (je niečo celkom známy na XDA a tam bolo veľa hovorí o tom), ale nemôžem povedať, že to nie je tak znepokojujúce.

    Mimochodom, celkom vzaté je super telefón vo veľmi prijateľné.

  31. Costi povedal

    Cristi.se zaslúži vymieňať pozdrav Xperia z c6603 OnePlus jedno? Ja by som to zmeniť, pretože nie je možné odomknúť zavádzač môj, a ja chcem telefón, že je prostá všetkých hľadísk

    • Adrian Gudus povedal

      Zbláznil si svet so svojím zavádzač. Povedal som dvakrát teraz, že ste nechal odkaz na závit na XDA Developers fóre, kde sa kroky na odomknutie bootloaderu spoločnosti Sony Xperia Z. Našli!
      Odkaz na sprievodcu odomknutím bootloaderu pre Sony Xperia Z nájdete v komentári k výučbe „Ako používať TWRP recovery v systéme Android“, ktorú nájdete pomocou vyhľadávacieho poľa v pravom hornom rohu alebo na domovskej stránke. ) a kliknutím na 4. titul / príručku

  32. Costi povedal

    Po prvé som sa ťa spýtal, a ja neviem, čo ste sa dostal, ako ste o turečtiny musca.vad nerozumie nemôžem odomknúť zavádzač, ako ste napísali, kde som ťa nechal odkazy tak nech Kristus, aby ma odpovedať (pokiaľ chce, samozrejme), a nechcete dať sám seba, keď niekto chce hovoriť len s Cristi, ale nie vy. a ak sa dostanete blázon tak ľahko, to znamená, že máte nejaké problémy

    • To tisíc je nemožné povedať, ako odomknúť zavádzač na Xperia Sony, pretože som neurobil, že zariadenie, ktoré skúšky a testy sa na neho.
      Ako som vám už povedal pri iných príležitostiach, každý model telefónu má svoje zvláštnosti. Tie od Sony sa najťažšie „zlomia“, pretože veľmi prísne uzamknú bootloader, takže vývojárom nezostanú žiadne brány. Ide o to, že HTC urobilo to isté, ale teraz sú dobré.
      To je dôvod, prečo som vzal môj OnePlus One, ktorý okrem Nexus je telefónne stránky, ktoré fungujú jednoducho odomknúť zavádzač.

    • Adrian Gudus povedal

      Ak rozumiete anglicky, môžete. To je presne to, čo sa hovorí v tejto téme fóra, na ktorom som dal odkaz. Sú tu uvedené, navlečené, príklady sú všetky nevyhnutné kroky odomknutie zavádzač. Vy to nechápete angličtina je druhý a pozerá sa na vás. Je pravda, že len vy môžete odomknúť zavádzač nie je všeobecne nejdú odomknúť zavádzač na Sony XPERIA Z. vami a YouTube konzultácie o tom, ako to urobiť, ale bohužiaľ pre vás, to všetko v angličtine. Hovno!

      • Costi povedal

        Sadnúť, nový 4.Eu som napísal, že nie je možné odomknúť všeobecne, ale len tým, ako som ja, ktorí majú povolené odomknutie: no.După, ako hovorí Cristi, ľudia na Sony nezanechali medzeru pre vývojárov k odblokovanie tí, ktorí odomknúť povolená: no.Însa nechcú naďalej vymieňať s vami, zvlášť keď ste jediný, kto vie, anglicky. Mimo vidí celkom dobre rozdiel medzi Cristi vás. pekný deň

  33. Bogdan povedal

    Dobrý deň Cristi,

    Prosím, povedzte mi, že ste mali rovnaký dobrý pocit OnePlus jeden? Vďaka!

    • Da!
      Okrem toho tí z OnePlus čoskoro začne OnePlus 2. Bude to extrémne silný telefón, ktorý bude vybavený Snapdragon 810, 4GB RAM, USB typu C, ultra rýchle čítačky odtlačkov prstov a ďalšie.
      Pokiaľ nemáte trpezlivosť začať OnePlus je 2, tichý OnePlus Dá sa kúpiť, že je pripravené pre budúcnosť dosť pre ďalšie 1-2 rokov.

  34. Bogdan povedal

    Díky moc!

  35. Bogdan povedal

    Dobrý deň,
    V nadväznosti na vašu radu som si vzal OnePlus
    , Zatiaľ to je presne tak, ako ste povedal. Děkuju mnohokrát. Robíte super prácu.
    Povedzte mi, prosím, či stojí za to robiť Posledná aktualizácia kyanovodíka a ak váš android je lepšie 5.02 4.44, ktorý je dodávaný s telefónom. Ďakujem.

  36. Bogdan povedal

    A ak ste mohol by ste mi dať nejaké rady na optimálny návrh by bolo skvelé.

  37. Bogdan povedal

    Prečo zadáte 2G skoky a galaxiu s3 počuť všetky 2G pohody. vďaka

  38. necdelux povedal

    antuka Cristi..Potrebujem od vás nejakú radu, prosím ... čo poviete, stojí za to dať Nexus 5 na lg g2 ..? ... vopred ďakujem.

  39. Laurentiu povedal

    Dobrý deň Cristi. Môžete mi odporučiť mi odkaz, kde si môžu kúpiť OnePlus pozvanie pre dvoch? Alebo keď sa pozriete Mal som odvahu vám poslal peniaze, aby ma a mne objednať :). Som vnímaná ako niečo ebay.de ale rád by som svoj názor, ako postupovať. Žiadam si myslí, že trvalo príliš dlho. Geerbest odporúčame uložiť až? Má veľmi dobrú cenu. S pozdravom.

  40. Dobrý deň Cristi,

    Už ste vyskúšali NetHunter Kali Linux verzie softvéru Ofenzívny Security OnePlus One?
    https://www.kali.org/kali-linux-nethunter/
    Bolo by zaujímavé, keby si vziať výukový program alebo recenziu na túto verziu softvéru.

    Vďaka!

  41. Dobrý deň, moja dcéra si objednala jedno z toho ... po 2 dňoch automaticky upgradovala, niečo ... a stratila signál do siete ..... teraz sa reštartuje, má niečo na usb ..... alebo kábli nabíjanie ... ak necháte notebook zapojený, funguje, ak ho vytiahnete, vypne sa a už sa nespustí Vyhodili ste peniaze von oknom? Ako ho možno toľko pochváliť, keď má toľko problémov po celej sieti, svet sa sťažuje ... má šťastie? 🙁

  42. robert povedal

    Cristi Dobrý deň, môžete mi dať názor: je to stále stojí za to vrátane jedného OnePlus Jeden 64 dnes? Videl som ponuku od Ron 1550. Vďaka Nice.

  43. Dobrý deň Cristi crontab som urobil všetko a my aktualizovať ver android 5.1.1 rokov 4k UHD miestnosti a nemám rád začiatok 4 krát 2k nejako vedieť, čo je ??

  44. Urobil som aktualizáciu na verziu 5.1.1 a ja už sa objaví 4k deea DCI a DC?

  45. Lucian povedal

    Dobrý deň, Cristian,
    Kúpil som si OnePlus One 64 a nedarí sa im nastaviť tak, aby strieľať neobmedzené, môžete mi pomôcť? Vďaka vopred.

  46. Dobrý deň, kúpil som si jedna plus x a ja nie Roman ale hovoria, že má menu v rumunčine, môžete imibda ruku .ias zmeniť softvér, ale neviete, kde brať a byť .Mulţumesc!

  47. gabriel povedal

    Ahoj. Tiež som si kúpil Oneplus one sh a chcel by som nejaké názory, pokiaľ je to možné. Na telefóne je cyanogenmod - cyanogen os 12.1 android 5.1.1 lízatko. Pred týmto telefónom som mal poznámku 1 a Huawei P7. Čo je zvedavé na telefón je to, že sa nezobrazujú žiadne hovory, správy stratené ako čísla na ikonách, je možné stíšiť iba pomocou tlačidiel hlasitosti a keď pripojím slúchadlá, náhlavná súprava sa nezobrazí. Chcel som vedieť, či je Kitkat lepší ako lízanka. Toto rozhranie sa mi zdá veľmi farebné možno vďaka želé na Note 1 alebo drvine Huawei. Ďakujem

  48. Dorel Ban povedal

    Dobrý večer! Ak tak urobíte výukový program pre jednu plus2? Mám tento telefón a zaujímalo by ma v takom tutorial! Problém nie je rumunský, I vzoru A 2003! vďaka

  49. Cristi Dobrý deň! ako sa správať, keď OnePlus z vás ?? ste šťastný ako vy, keď recenziu ??

  50. Ako OnePlus One obrazovky v porovnaní s SuperAMOLED ??

  51. Adrian povedal

    Dobrý deň crust,
    Prosím, povedzte svoj názor na X OnePlus telefóne chcem kúpiť.
    Vďaka!
    S pozdravom Adrian

    • OnePlus X je zaujímavé zariadenie, ktoré stojí za to cenu. Na trhu existujú aj iné zaujímavé ponuky, ktoré sa objavili v poslednej dobe. Voľba je na vás.

      • Adrian povedal

        Ďakujem za odpoveď. Čítal som názory mnohých ľudí, ktorí si tento telefón kúpili, a to buď na pozvánku, keď sa nevyskytoval v Rumunsku, alebo z Rumunska, keď sa začal objavovať (koncom minulého roka). Mnohí tvrdia, že CM upravený OP nie je v skutočnosti v poriadku, niekto tvrdí, že nerozpozná SD kartu, ďalší, že nemá menu v rumunčine (nejde o vážny problém), iní tvrdia, že batéria nie je veľmi vydarená. Nechcem to veľmi predlžovať, viem, že ste mali (mali ste?) Oneplus One, a preto mi prosím len povedzte, že ak by ste si teraz mali kúpiť telefón s 5 telefónmi (je to pre mňa optimálne) a mali by ste si vybrať medzi 5 xy Samsung galaxy A2014 (5) a Oneplus X, ktoré by ste si vybrali, abstrahujúc tak od toho, že A5 je o niečo lacnejšia?
        Ešte raz vám ďakujem.
        S pozdravom.
        Adrian

  52. Adrian povedal

    Cristi *

  53. Ana-Maria povedal

    Cristi dobre! Naozaj potrebujem radu tau..Am ktorý získal už OnePlus One v decembri, takže telefón je relatívne nový, kúpený od Germania.După 3 týždňov zomrelo Aj predná kamera, čo znamená, že nie je možné použiť zablokovanie dôjsť linii..Problema forma nie je to. .Ieri Phone zomrel úplne, majú 80% batériu a nabiť închis.L majú rôzne nabíjačky, ale nenabíja, nemôžem otvoriť deschide..Ce potrebné urobiť? Vďaka vopred !!

  54. Marian haly povedal

    Cristi, si myslíš, že si zaslúži OnePlus jeden zo 2016? Konám s videozáznamom hry ako Minecraft, asfalt a Real Racing 8 3, druhá otázka by bola: Myslíte si môže robiť, že? vďaka

  55. Marian povedal

    Dobrý večer,

    Hľadám vačok OnePlus jedného (pôvodné staré je dosť opotrebované známkou toho, že odviedol svoju prácu), som dorazil na tento článok, ktorý má viac ako 1 ročný.

    Vzhľadom k tomu, december 2014 vlastniť tento telefón, myslel som odísť niektoré názory z pohľadu toho, kto má dosť priateľov, ktoré vlastní tento telefón.

    - Telefón vyzerá a správa sa ako prvý deň (bol chránený odklápacím krytom)
    - Autonómia stále 1, deň intenzívneho využívania najdôležitejších vecí, 2, dni mierneho používania. Počas dňa mi nikdy nedošla batéria.
    - Nikdy som necítil potrebu vyprázdniť vnútornú pamäť (64 GB)
    - Neurobil som oficiálne aktualizácie na 6.0, tí, ktorí to robili, majú nejaké chyby
    - Po 6 mesiacoch, keď sa obrazovka po hraní zahreje, sa v ľavom hornom rohu objaví žltá plocha (žltý odtieň). Po 1 alebo 2 minútach zmizne.
    - Padol desiatkykrát pešo (v obale) a dal sa deťom hrať sa s ním.
    - Keby som dnes stratil telefón, išiel by som stále touto cestou

    TO FUNGUJE
    Bol som fanúšik radu Nexus, až OnePlus
    Mal som ženu a má S6
    Iphone všetkých kolegov v práci.

    Telrfon dobrý, lacný, trvanlivý a špičkový výkon.

Hovorte svoju myseľ

*

Táto stránka používa Akismet na zníženie spamu. Zistite, ako sa spracúvajú údaje vašich komentárov.