OnePlus jednu recenziu, môj obľúbený telefón

hodnotenie Acorda

Čo znamená "dobrý telefón"? Má ťažkopádne rozhranie alebo zbytočné softvér predinštalovaný? To znamená, že telefón musí byť pevný (HTC, Samsung, LG, Sony, atď.)?
Nič z vyššie uvedeného. Je to dobrý telefón, ktorý vyzerá dobre, pohybuje sa dobre, má dobrý výber a navyše je to aj lacnejšie.
Som opísal OnePlus Jeden z nich, pretože tento telefón je veľmi rýchly, dobre vyzerá a má vynikajúce batériu okrem iného samozrejme.
Po roku OnePlus firma bola založená spoločnosť, ktorá si kladie za cieľ vytvoriť špičkové produkty za prijateľné ceny. Zatiaľ sa podarilo OnePlus jeden a to všetko bez reklamy, bez tradíciu a bez agresívny marketing. To, čo sľub, špičkový telefón za slušnú cenu.
Preto si myslím, OnePlus Jedným z nich je lepšia ako Samsung Galaxy alebo LG S5 G3?
Vzhľadom k tomu, že je rýchlejší, lacnejší a permisívnej (Flexible záruka).
ak Koreň OnePlus One nestráca záruku
OnePlus One je veľmi rýchly vďaka ľahkej rozhranie
OnePlus One je veľmi rýchly internej pamäte (čo je veľmi dôležité)

2015-03-30_20-23-14
Obraz zachytený na preskúmanie zverejnené na OnePlus One anandtech.com
OnePlus Jeden má veľmi dobrý rozsah (8.20 hodín vysielať na čase)
2015-03-30_20-11-19
OnePlus Človek má funkciu Power off Alarm
OnePlus Človek má predvolené profily pretaktovať
Screenshot_2015-03-30-20-14-48
OnePlus Jeden má Veľmi dobrá izbu
OnePlus One 4k DCI fotografovanie HDR (nikto to robí)
Jeden OnePlus robiť snímky RAW (málokto to urobiť)
Jeden OnePlus fotiť na dlhých expozíciách (málokto to urobiť)
zoznam ROMy, jadra a zotavenie k dispozícii na oficiálnom fóre OnePlus One
Zoznam by mohol pokračovať, ale nechcú nudiť.
Aký je môj názor?
OnePlus Jedným z nich je prvý telefón, ktorý necíti potrebu predať, je telefón, ktorý mi dáva presne to, čo som potreboval vždy:
Rýchlosť
výpočtový výkon
prispôsobenie
sloboda
Autonómia
Teraz ostatní výrobcovia mali dvakrát rozmyslí, ako hádzať na trh telefón nabitý bloatware a ťažkopádne rozhranie na vyššie ceny.
Nie sme nevedomí, môžeme vidieť, že.
Prečo platiť 2500 3000-lei pre telefón, ktorý nestojí viac ako 200 dolárov továrne ním?
Nemajte pocit, podvedení?

Cena - OnePlus ONE 5.5 "LTE Android Smartphone 4G 3GB Ram

Jedná sa o čisto osobné názory a nie byť vedomí z nich, ak ste presvedčení, že sme boli úprimní.
Tí, ktorí už investovali do iných telefónov nemusí cítiť napadnutý v žiadnom prípade, iste ste spokojní získavanie a nemáte čoho báť.


súvisiace Návody



O Cristian Cismaru

Milujem všetko, čo súvisí s IT & C, páči sa mi podeliť sa o skúsenosti a informácie, ktoré sme akumulovať každý deň.
Naučte sa, ako sa naučiť!

Komentáre

  1. ste si kúpili, alebo poznáte niekoho, kto kúpil telefón od nej priamo? s alebo bez pozvania? pretože sa zdá trochu vysoká cena tretích strán ... istý, že by v krajnom prípade v prípade, že nemôžete žiť na mieste ... (istý, celková cena je dobrá, a to aj od predajcov tretích strán)

    • Ja nepoznám nikoho osobne, ktorí priamo kúpil od nich.
      Chcel by som kúpiť na Amazonu (odkaz vyššie) alebo na Geekbuying (Španielsko vklad).

      • back: Ja som objednávku priamo z mojich stránok a pridal cos.deci martea.oricum ísť, nebudú kupovať teraz, pretože som necesar.vroiam rozpočet, aby zistil, či to môže žiť na site.precizez, že nie som v Rumunsku možno to je dôvod, prečo sa mi podarilo zachytiť tak rýchlo unul.am čierne pieskovec prevzatý z euro.plus gb.64 350 20 25 štandardné alebo expresnej dopravy.

      • pochopiť, že dátový kábel / nabíjania je červená, plochá, v súčasnej dobe v recenznú miest na nete ?, ktorý je kúpil samostatne, a nebude chcieť kúpiť za nič ... Myslel som, že sa tvrdeného skla všetky z nich, a vyklápacie kryt ... všetko stojí 400 eur, poštovného a balného cuprinse.mi nájsť ideálne výkon bankovej stránky, aj keď ešte nie iesit.poate vziať svoj telefón bude disponibil.costa 16 euro.

      • Dobrý deň, Cristian,
        Mám otázku: Kúpil ste na Geekbuying? Mám záujem o Španielsku ako skladisko, aby sa zabránilo ciel.

        Ďakujem za odpoveď.

    • eduard povedal

      Kúpil som si pozvanie v auguste 2014, na svojich internetových stránkach a cena je najlepšie, a to najmä teraz môžu priamo prepravovať v Rumunsku pre Euro 17. So-1400 celkom lei.

      Každý utorok si môžete kúpiť bez pozvania.

  2. A ešte jedna vec: utorok môžete kúpiť bez invitatie.doar martea.dar nevidí dobrú šancu chytiť, aby sa týmto spôsobom ...

  3. áno, moja zlá: Práve som videl video, znamenie, že to máte ... Nebol som opatrný, len som čítal textul.m som uponáhľať.

  4. Dacian povedal

    1. Cristi, môžete otestovať, alebo vyskúšať Digi prosím kartu, aby zistil, či to pôjde dobre, hovory, dátové spojenie atď?

    po toľkých pozitívnych listoch a slušnú cenu a rád by som budúcnosť vziať.

    2. geekbuying je druh EMAG internetový obchod Amazon? (Me to tak aspoň vyzerá).
    Ebay alebo pohlavia?
    3. Shpping metódu vidieť vaky, DHL a EMS. Myslím, že len "letecký" je zadarmo, je to koncepčne a bezpečné nakladanie produkt sa ma dostať?

    dobrý prehľad, odlišne od druhého nájsť na internete, a to aj myslel, že by neexistovali šikovný telefón otvoriť, ak acivata poplachu. Telefón Huawei (digi mobile) v tej čiernej nemal slot pre SD alebo pamäťovú miestnosti nebolo nič "smart" jednou batériou plne v noci a telefón sa zastavil, ale ráno bolo horúco, poplach pri naplánované a potom zase zavrel. ANDRID od spoločnosti Samsung, ktoré držím teraz (o niečo starší model, o 3 rokov alebo tak nejako), ak by neexistoval budíka v dopoludňajších hodinách.

    Vďaka a veľa šťastia ďalej odstrániť výukové programy / informačné listy rovnakej kvality

    • 1. Aj neboli testované OnePlus One s Digi karty, pretože mám jeden. Každopádne ja nevidím dôvod, prečo by nemal ísť.
      2. Geekbuying je internetový obchod klasika. Amazon je kombináciou klasického a nákladného obchode a Ebay je aukčný web v kombinácii s zásielky.
      3. Moja rada je zviazať DHL a kúpiť sklad v Španielsku Geekbuying alebo si môžete kúpiť na Amazon.co.uk

      • Marius L. povedal

        Keď už hovoríme o Amazon, Cristi ... mám nedorozumenie: niektoré produkty na Amazon.co.uk uviedol: "Je vyslaná z Číny / Hong Kong atď", aj keď je zverejnený na Veľkej Británii. Aj to, čo robiť? Je to produkt bude doručená priamo z Číny / Hong Kong atď alebo dodávka je sprostredkovaný Amazon, čo znamená, že produkt bude odoslaný z Ázie prvého Amazon, Amazon.co.uk a potom budem poslať mi to. Viete o tom? Musím zaplatiť clo, ak budem kupovať od Amazon.co.uk, ale spomenul "Je vyslaná z Číny?" Ja by som ocenil, keby ste mi mohli poučiť o tom. Vďaka! Všetko najlepšie!

        • Amazon je ako zásielky, ktokoľvek môže umiestniť výrobky na predaj.
          Chcete byť istí, že sa výrobok dostane rýchlo a nebudete platiť dane, vyberie Seller v Európe.

          • Marius L. povedal

            Díky moc za vašu odpoveď!

          • kňaz povedal

            Bai Nene a to odkazom na slávnu obchode, zásielka ste hovoril, že ak je alebo privatizované, takže ...?> <!!!!!!! hm ... .. Loud, že zásielka nikdy nepočul, tejto dlhej slovo .........

          • Dokonca aj keď ste nikdy nepočul termín, neznamená, že toto podnikanie zomrel. Naopak, je aktuálnejšie ako inokedy. Príklady "hostitelia"
            križovatka
            Cora
            Auchan
            EMAG
            Amazonka
            aliexpress

            Teraz, keď prináša nákladné predavača "zásielky" je Nunes partner alebo obchodník a "host" podiel na zisku.

    • eduard povedal

      Používam kartu Digi, Optim neobmedzeného a Internet 3G má veľmi dobrú rýchlosť! vstúpiť iba roamingové centier, v opačnom prípade prejdite na Digi

  5. Florin povedal

    haló
    Som fanúšik vášho webu, chcel by som sa vás opýtať, čo si myslíte Xiaomi telefón MI3?

    • Mám veľmi dobrú mienku o kvalite čínskych telefónov, menovite: Meizu, Xiao, OnePlus, OPPO, Huawei.
      Buďte opatrní, každá spoločnosť, a majú širokú škálu produktov. Mám na mysli majú telefóny špičkové a vstupná úroveň telefónov, ktoré sú slabšie.

  6. Môžete mi povedať, čo si počasie widget na obrazovke?

  7. jeancote povedal

    Dobrý deň Cristi, vzal som odporúčanie 4 svoj Nexus a zdá sa, funguje rovnako ako jeden navyše, bez toho aby ste kupovať ovplyvniť jeho ďalší tutoriale.mutumesc čakať.

  8. nick5roo povedal

    http://forum.softpedia.com/topic/970432-oneplus-one/ Jeden OnePlus forum
    http://forum.softpedia.com/topic/1013033-invitaii-oneplus-one/ žiadosti o pozvánok alebo ponúkajú pozvánok
    Ja osobne tento telefón (verzia 64Gb kúpil v decembri 6 1380 s lei) sa veľmi dobre hodí digi kartou navyše internetu.

  9. Catalin povedal

    Zdalo sa OnePlus DVA 5.5inch Qualcomm štvorjadrový Smartphone 2.7GHz LTPS 3GB 64GB RAM ROM FDD-LTE 16.0MP 4G OTG NFC Miracast-Black

    • nick5roo povedal

      Dva nepreukázalo, vykonajte vyššie uvedenú tému, tam sú detaily. Čo si videl sú netesností miesta. To je naplánované objaviť sa v neskorom lete.

  10. Prial by som si sám návod na inštaláciu systému Windows 8 8.1 alebo v režime UEFI, aké sú výhody a nevýhody, nech si zaslúžili, alebo nie na jeho inštaláciu v spôsobe, akým UEFI, a aké nastavenie je potrebné urobiť v UEFI pred inštaláciou a ďalšie nedorozumenia, ktoré Chcem byť zahrnuté v kurze, ktorý je tiež súčasťou predmetu, ktorý je vysporiadať s vysokým Boot.Am Secure potrebe tutorial o tom so mnou rovno.

  11. FaqyaK povedal

    Áno, to má najvyššiu hardvér, ale nemám rád, pretože puzdro je plast, hliník alebo sklo, či to bolo to bolo viac zaujímavé pre mňa, ale s puzdrom tak, aby všetky lacný plastový krúžok.

    • Opačný k všeobecnej mienky, hliníka alebo iného kovu nie je vhodný pre rozhlasové a televízne vysielanie pre to robí veľa obetí, ktoré stoja peniaze.
      Ďalšou nevýhodou kovu nie je dobre absorbuje otrasy a škrabance celkom nepríjemné. Okrem hliníka telefóny sú v zime veľmi chladno.
      Nemyslite si, že kovové telefóny majú svoje problémy a nevýhody.

  12. tudor povedal

    Objednal som to na marec 24 2915 (utorok, keď žiadna pozvánka) priamo z miesta http://www.oneplus.net a som zaplatil za jednu 338G € 64, plus náhradný kábel temperet plus sklo, povedal som rezerva tam byť. Dnes hovorím 31.03.2015 2 4-dosiahne Royal Mail týždne potom, čo som kúpil, keď povedal, že bude dodaný v 4 dni. Nemusíte mať možnosť vybrať si, čo by ste post môže dosiahnuť v Rumunsku dosiahol iba Royal Mail, ako som povedal v 2-4 týždňov. Keď príde, povie vám viac

    • Myslím, že sa dostanete na telefóne cez 900 rokov.
      ????
      Že po dni, keď ste umiestnili objednávky.

      • tudor povedal

        Cristian Cismaru Áno, máte pravdu, že som sa mýlil dátum. Ale som si istý, že pochopil, že to bol vb marci 24 2015! A práve dnes som dostal telefónne 02 2015 apríla, čo je v poriadku, flash pohyby, som naozaj rád. Prišiel s poštou GLS a som zaplatil nič extra, dane, atď. Ja hovorím, že to stojí teraz sa ešte len uvidí, prečo a ako ...

  13. Veľké mínus tohto telefónu (ktorý Cristi ste "zabudol povedať"!) Je batéria (nie je odstrániteľný)
    Tak hodiť telefón po jeho smrti !!!
    D`aia to tak lacné.
    Spravodlivé a to aj v prípade, že ste záujem o reklamný materiál.
    Nezaujíma ma vaše bisnitzul

    • 3 vymeniť batériu behom niekoľkých minút, a to aj bez použitia náradia.
      Avšak, táto operácia sa vykonáva každých 2 rokov, takže nie je dôvod na obavy.

    • Doina povedal

      Si zlo, tvrdý a plný opovrhnutia voči človeku; aj keby povedal tieto veci (povedzme hypoteticky, že to urobil schválne, ktoré som si nemyslím, že) by ste mohli povedať, v inej forme a inými slovami. Je to veľmi jednoduché zničiť obraz človeka pri zdvihu pera.
      Dlhšie odráža skutočnosť, že a uvidíme, či robíte niečo zle.
      PS Tento web učil tisíce ľudí zvládnuť počítačov a odteraz húšti problémom je, ako každý využíva informácie získané .. Spôsob vysvetľuje mnohé z problémov, ktorým čelíme každý deň, dokáže pochopiť a najviac idiot muž a ak to bude len pre to je chvályhodné gesto všetkým, ktorí nás učia, ako používať počítač, a nie dať im do hlavy.

      • A je to!
        Najčastejšie sa ľudia cítia lepšie, keď odídu jeden komentár flegmatik.
        Ak k tomu vám pomôže v ich duševné rehabilitácii su emocionálne, ja som obeť. Pre dobro spoločnosti ...
        ????
        V týchto rokoch som vyvinuli zmysel pre humor, že som si nemyslel, že by som sa niekedy mať. Tieto veci sa nám neovplyvní vôbec.
        * Fanboy miesto je druh teroristického kamicaze. Inak budete mať "kniha svätý", ako umiera krk.

        * = Fanboy značka verný človek, pripravený na spustenie džihád proti neveriacim () iných značiek.

      • Gratulujeme post.
        A ja mám rovnaký názor

    • Costi povedal

      Ako hodiť telefón, ak batéria nie je dobrá? Ty si kretén.

  14. fuj !!! Tak rád, že som hovoril o "chinezisme" a naopak Samsung, LG, Sonny. Ako sa pohybujú závisí Vlastné ROM. Napríklad: Mám štvorkolky v967s ZTE a majú vlastné ROM vývojárov románu Carle. Telefón výborný pohyb super rýchly. Takmer všetci používajú Obchod Play, a zaväzuje sa mať celú sadu Gmail a Google. I používať e-mailového klienta, ktorý som 3 mailovú adresu s farbou pre každý adresa.ca a Marchet používať 1mobile ktorý šetrí APK miesta na karte a vypísať sadu a všetky synchronizáciu služby Google náročné batériu. Ja nechcem naštvať niekoho.
    Cristi, ak chcete robiť návod a vysvetliť, aké služby môže zastaviť android IE, rum "slim" (bez sady Google) presunúť dobre, aby batériu rovnako ako v systéme Windows

  15. George povedal

    Zaujímavé je tutoriál, ale prečo nie robiť návod na android 5 mínusy máme teraz, viem, že ste urobil jeden v minulosti, ale ukázali len vlastnosti a defekty nič.

    • Costelina povedal

      dobre opäť je nedorozumenie:
      Tento telefón má nainštalovaný CyanogenMod (voliteľne na iných telefónoch, ktoré zametá teda musíte ich inštalovať
      ak sa objaví na kompatibilnom Android odstránenie Stok, ktorý má veľa užitočných aplikácií alebo nie)
      takže sa nemusíte im dostať mäkké transplantáciu
      a hovorím CyanogenMod je čistý a robí zazvonil telefón
      a batérie áno, som už uviedol v inom výukovom asi jedna plus jedna, že je to problém
      teda budete musieť vymeniť svoje telefónne pekné a že by bolo lepšie, aby nemal bolesti hlavy
      jeden cez druhého telefónu je dobré pre tento peňazí a top
      Nemyslím si, že vidím perfektné
      Kto vie, čo sa budúce hologramy sa bude javiť ako zvuk, ako sa hovorí Windows 10 priekopník v niečom

  16. OnePlus nepopiera, že človek nie je dobrý telefón, ale je to lepšie ako iPhone L'6, 4 im alebo Xperia Galaxy Poznámka Z3.Şi ako dôkaz a dať odkaz na preskúmanie uskutočnenej CNET http://www.cnetfrance.fr/produits/oneplus-one-39810543.htm čo jasne ukazuje, že je to dobrý telefón, ale nie tak dobrý ako vyššie, ale to, čo je dobré o ňom je pomer cena calitate.Deci je dobrý telefón za cenu are.Că vami a vy ste s ním spokojní, alebo že sa vám páči, neznamená, že je to najlepšie.

    • Musíme si uvedomiť, že silné značky ovplyvňujú vzťahy dôveryhodnosti médií.
      Aký záujem je podporovať CNET OnePlus One, nemajú rozpočet na reklamu.
      Často telefóny sú prezentované rýchlo po krátkom teste v priebehu jedného týždňa, počas ktorej je možné objektívne hodnotiť. Intdeauna Výsledok je rovnaký, silné firmy zarobiť na popredných miestach tesne pred recenzie.
      Mohlo by sa zdať, že to znie ako sprisahanie, že tomu tak je.
      Moja rada!
      Dnes si môžete kúpiť výrobok, a ak nie ste spokojní, vrátime ho 30 dni.
      Skúste viac telefónov než sa rozhodnete. Zostaňte s nimi alebo dva týždne a uvidíme, čo sa dá.
      Rrrr, a začať s accestibile špičkovými výrobkami.

  17. Costi povedal

    salut.daca kúpiť tento telefón na Amazon.co.uk, prídem domov alebo colnej?

    • tudor povedal

      Objednal som ju v marci 24 2015 02.04.2015 dnes som bol prinesený domov poštou GLS, som nemal platiť nič navyše, dane, atď. Objednal som priamo z oficiálnych stránok (utorok, keď je bez pozvania). Po asi 3 dni po umiestnený v Royal Mail v Spojenom kráľovstve a tam jede (Rozumiem), a potom v Rumunsku. To je BIIN, ktoré už platia zvyky. Choď Super, páči sa mi to. Aspoň viem, že nestratí veľa peňazí v priebehu 1 roku, kedy môžem by som vziať niečo lepšie, možno ... OnePlus dve. To zostáva byť videný!

  18. Florin C. povedal

    Cristi prosím, ak môžete v blízkej budúcnosti predložiť konzultačné služby a spracováva android a akú úlohu (tj môžete bezpečne zastaviť, atď) .Aj hľadal čisté, ale zistil som, že som sa naučil veľa za nicicum.Multumesc zo svojich výučbových programov.

  19. tudor povedal

    Kto chce pozvanie? Aj 2,

  20. Mihnea povedal

    Ak tak urobíte výukový program OnePlus dva?

  21. Silviu povedal

    V prípade poruchy na OneplusOne, ako to urobiť? V Rumunsku existujú akékoľvek služby pre tento model?

  22. tudor povedal

    Batérie sa mi asi jeden deň mi polovice drží, na dva. Je to trochu lepšie, než Note 3, predtým. A betón v porovnaní s rýchlosťou s S5 Galaxy je rýchlejší, vrátane siete. Cloncluzie: Som rád, že sa nestratí veľa peňazí na prípadné inovácie, spokojný kvalita / cena

  23. Kým prezentácia OnePlus jeden toolkit, z toho, čo som videl na nete nástroj, ktorý vie, ako to urobiť všetko, a nepracujú s príkazového riadku systému Windows (po odomknutí zavádzač na aktualizáciu koreňového vrátane rumu) .inc niečoho, páčilo sa mi tento telefón: do týždňa aktualizovať 3 časy od os11-os11s-os12.
    Vďaka vopred.

  24. Nelu Hiris povedal

    Mám s5, keď je batéria pod 10% a hranie s plochou batériu rýchlejší prenos dát začne wifi Sua prečo? Ďakujem.

    • Nie je potrebné sťahovať batériu. Je dokonca deštruktívne vyprázdniť zakaždým, keď batériu.
      V ideálnom prípade, keď dáte telefón poplatku klesne pod 20%, a to odstrániť, keď oni si účtujú.
      Pokiaľ ide o problematiku ta..telefoanele majú niektoré profily, ktoré prichádzajú do prevádzky v určitých momentoch. Zlá batéria je spúšť takého profilu. Profily môžu byť vytvorené pre ekonomiku, pre výkon, navigačné, pre použitie v exteriéri, atď.

      • Nelu Hiris povedal

        Mnohokrát ďakujem Cristi.Deci pochopiť, že teleofonul je v poriadku a nemá žiadnu vadu nimic.Am a myslel som, že to bol reprezentatívny, a nie jeden vedel, že moja odpoveď klesne pod intrebare.deci, kedy Povedané 20% videotutorialele na incarcat.Urmaresc moc, a tak sa mi podarilo sám učiť koľko, niečo, čo som naozaj oceniť úsilie, ktoré urobíte.

  25. Nelu Hiris povedal

    Chcem si kúpiť moje telefónne pamäťovú kartu rogfrumos WE mi pomôže s radou .Čo je najlepšia karta, spoločnosť, trieda a prenosové rýchlosti, ďakujem

  26. Mihnea povedal

    Cristi robiť niečo hlučnejší, chodiť trochu objem!

  27. robert povedal

    je to prvýkrát, čo som si kúpiť nový smartphone, a dostal som sám jedna plus jedna

    Mám otázku ... ste formátovaný batérie začať? preto, že som to neurobil a nemáte naozaj mi celý deň, ako hovoríte, v revízii, aj keď by som povedal, umiernené používanie

    • Li-ion batérie nie sú formátované.
      Životnosť batérie závisí na využitie možností používaných silu signálu GSM, vzdialenosť od routeru, ako synchronizovať služby používajú, atď, atď.
      Za normálnych okolností, keď jeden kúpi telefón, má tendenciu trieť viac, než je obvyklé.
      Mať trpezlivosť, aby si ju a až potom uvidíte, ako ste.

      • robert povedal

        Áno, a ja som sem a tam prečítal a pochopil som, že po 5 6-kalibruje dlhšiu zaťaženie batérie. Akonáhle som sa dostal (30 apríla) na 2 deň som bol v horách, kde som mal žiadny signál siete, bol som v sieti Digi, a vstúpiť Roaming. Asi som jesť toľko batériu, pretože sieť hľadá. Je pravda, že som použil takmer rovnako ako akýkoľvek jasu fotoaparátu a ja som to nastavená na nižšiu hodnotu. Som zvedavý, ako zaobchádzať s každodenný život v Bukurešti a optimalizovať po ňom.
        Okrem tohto malého problému s batériou Dúfam, že k úprave sú veľmi spokojní s ním. Super telefón, odporúčam!

  28. alex povedal

    Sal Cristi. Akú verziu CM ste robil, keď ste si nainštalovali video?
    App asi viete, ale možno by ste mohli dať aktualizácie článku: tí z OnePlus predaja a Rumunsko niektorých dobu 2 mesiacov, ale zvýšenie cien o 50 eura a telefón kúpil od nich na mieste pochádza z Veľkej Británie tak, EÚ a nemajú platiť žiadne ďalšie poplatky alebo iné zvyky páči sa

    • V tomto tutoriále CM11s I (Android 4.4 KiKat), verzia špeciálne vyrobené pre CyanogenMod OnePlus One.
      Teraz som CM12 ktorý je založený na Android Lolipop.
      Z hľadiska ceny v Rumunsku, to je normálne byť vyššia, pretože niektorí zaplatiť clo a DPH.

      • alex povedal

        ms raspuns.Te zvedaví verziu CM za to a som na 44S (I nájsť najlepšie a najstabilnejšie), ale napriek tomu nie von 8h SOT
        Zdvihnú cenu pre celú Európu, takže je to oveľa pohodlnejšie, aby sa USA, ak ste niekto, aby bol pre vás

  29. Mihai povedal

    Dobrý deň.
    Môžete mi hovoria, ako synchronizovať telefónny zoznam kontaktov s ľuďmi na Facebooku, ktoré sa vyskytujú obrázok?
    Z nastavenia, účty, Facebook a ja som sa snažil zastaviť možnosť synchronizácie alebo odstránenie konta.
    Automatická synchronizácia je povolené, ale to je všetko. Problém je práve facebook.
    My android 5.0.2
    vďaka

  30. Mihai povedal

    Mal som tento telefón a možno povedať, že je super silná na to, ako moc. Veľmi dobrý telefón. Našiel som ho 2 mínusy, z ktorých mi neobťažovali iba jeden najviac:
    1) žijúci v Paríži a 4g pokrytie je veľmi dobrá, ale tam bolo málo OnePlus jeden vždy 4g, pretože nevedel, všetky kapely 4g Francúzsko (to mi neobťažovali najlepšie)!

    2) softvér s dotykovým displejom sa chová ako niekedy bizarné, ako by to bol príliš citlivý (je niečo celkom známy na XDA a tam bolo veľa hovorí o tom), ale nemôžem povedať, že to nie je tak znepokojujúce.

    Mimochodom, celkom vzaté je super telefón vo veľmi prijateľné.

  31. Costi povedal

    Cristi.se zaslúži vymieňať pozdrav Xperia z c6603 OnePlus jedno? Ja by som to zmeniť, pretože nie je možné odomknúť zavádzač môj, a ja chcem telefón, že je prostá všetkých hľadísk

    • Adrian Gudus povedal

      Zbláznil si svet so svojím zavádzač. Povedal som dvakrát teraz, že ste nechal odkaz na závit na XDA Developers fóre, kde sa kroky na odomknutie bootloaderu spoločnosti Sony Xperia Z. Našli!
      Odkaz do užívateľského odomknuté zavádzač Sony Xperia Z máte komentár k tutorial "Ako používať TWRP zotavenie systému Android", ktoré nájdete vyhľadávacieho poľa v pravom hornom rohu alebo ísť na domovskej stránke (Home ), a kliknutím na názov 4 storočia / tutorial

  32. Costi povedal

    Po prvé som sa ťa spýtal, a ja neviem, čo ste sa dostal, ako ste o turečtiny musca.vad nerozumie nemôžem odomknúť zavádzač, ako ste napísali, kde som ťa nechal odkazy tak nech Kristus, aby ma odpovedať (pokiaľ chce, samozrejme), a nechcete dať sám seba, keď niekto chce hovoriť len s Cristi, ale nie vy. a ak sa dostanete blázon tak ľahko, to znamená, že máte nejaké problémy

    • To tisíc je nemožné povedať, ako odomknúť zavádzač na Xperia Sony, pretože som neurobil, že zariadenie, ktoré skúšky a testy sa na neho.
      Ako som už povedal pri iných príležitostiach, každý model telefónu má chichitele je. Sony je asi najťažšie "zlomený", pretože blokujú bootloader veľmi prísny, takže medzery pre vývojárov. Ide o to urobili a tie od HTC, ale teraz sa správajú.
      To je dôvod, prečo som vzal môj OnePlus One, ktorý okrem Nexus je telefónne stránky, ktoré fungujú jednoducho odomknúť zavádzač.

    • Adrian Gudus povedal

      Ak rozumiete anglicky, môžete. To je presne to, čo sa hovorí v tejto téme fóra, na ktorom som dal odkaz. Sú tu uvedené, navlečené, príklady sú všetky nevyhnutné kroky odomknutie zavádzač. Vy to nechápete angličtina je druhý a pozerá sa na vás. Je pravda, že len vy môžete odomknúť zavádzač nie je všeobecne nejdú odomknúť zavádzač na Sony XPERIA Z. vami a YouTube konzultácie o tom, ako to urobiť, ale bohužiaľ pre vás, to všetko v angličtine. Hovno!

      • Costi povedal

        Sadnúť, nový 4.Eu som napísal, že nie je možné odomknúť všeobecne, ale len tým, ako som ja, ktorí majú povolené odomknutie: no.După, ako hovorí Cristi, ľudia na Sony nezanechali medzeru pre vývojárov k odblokovanie tí, ktorí odomknúť povolená: no.Însa nechcú naďalej vymieňať s vami, zvlášť keď ste jediný, kto vie, anglicky. Mimo vidí celkom dobre rozdiel medzi Cristi vás. pekný deň

  33. Bogdan povedal

    Dobrý deň Cristi,

    Prosím, povedzte mi, že ste mali rovnaký dobrý pocit OnePlus jeden? Vďaka!

    • Da!
      Okrem toho tí z OnePlus čoskoro začne OnePlus 2. Bude to extrémne silný telefón, ktorý bude vybavený Snapdragon 810, 4GB RAM, USB typu C, ultra rýchle čítačky odtlačkov prstov a ďalšie.
      Pokiaľ nemáte trpezlivosť začať OnePlus je 2, tichý OnePlus Dá sa kúpiť, že je pripravené pre budúcnosť dosť pre ďalšie 1-2 rokov.

  34. Bogdan povedal

    Díky moc!

  35. Bogdan povedal

    Dobrý deň,
    V nadväznosti na vašu radu som si vzal OnePlus
    , Zatiaľ to je presne tak, ako ste povedal. Děkuju mnohokrát. Robíte super prácu.
    Povedzte mi, prosím, či stojí za to robiť Posledná aktualizácia kyanovodíka a ak váš android je lepšie 5.02 4.44, ktorý je dodávaný s telefónom. Ďakujem.

  36. Bogdan povedal

    A ak ste mohol by ste mi dať nejaké rady na optimálny návrh by bolo skvelé.

  37. Bogdan povedal

    Prečo zadáte 2G skoky a galaxiu s3 počuť všetky 2G pohody. vďaka

  38. necdelux povedal

    Clay Cristi..am potrebovať poradiť od vás prosím ... čo myslíš, že si zaslúži dať LG Nexus 5 si g2 .. ... Ďakujem.

  39. Laurentiu povedal

    Dobrý deň Cristi. Môžete mi odporučiť mi odkaz, kde si môžu kúpiť OnePlus pozvanie pre dvoch? Alebo keď sa pozriete Mal som odvahu vám poslal peniaze, aby ma a mne objednať :). Som vnímaná ako niečo ebay.de ale rád by som svoj názor, ako postupovať. Žiadam si myslí, že trvalo príliš dlho. Geerbest odporúčame uložiť až? Má veľmi dobrú cenu. S pozdravom.

  40. Dobrý deň Cristi,

    Už ste vyskúšali NetHunter Kali Linux verzie softvéru Ofenzívny Security OnePlus One?
    https://www.kali.org/kali-linux-nethunter/
    Bolo by zaujímavé, keby si vziať výukový program alebo recenziu na túto verziu softvéru.

    Vďaka!

  41. Dobrý deň, môj tvár nariadil, že ... jedna dní d-2 potom, čo on robil automatickú aktualizáciu, niečo ... a stratil ... ..acum signál siete a reštartuje má niečo do usb kabel ... ..nebo loading ... som zapojený laptop, ak budete pracovať, ak odobrať zavrie a nespustí hádzanie peňazí okno? Ako môže byť v oboch prípadoch chválený, ak má toľko problémov celého čistého kňučať celom svete ... je to šťastie?

  42. robert povedal

    Cristi Dobrý deň, môžete mi dať názor: je to stále stojí za to vrátane jedného OnePlus Jeden 64 dnes? Videl som ponuku od Ron 1550. Vďaka Nice.

  43. Dobrý deň Cristi crontab som urobil všetko a my aktualizovať ver android 5.1.1 rokov 4k UHD miestnosti a nemám rád začiatok 4 krát 2k nejako vedieť, čo je ??

  44. Urobil som aktualizáciu na verziu 5.1.1 a ja už sa objaví 4k deea DCI a DC?

  45. Lucian povedal

    Dobrý deň, Cristian,
    Kúpil som si OnePlus One 64 a nedarí sa im nastaviť tak, aby strieľať neobmedzené, môžete mi pomôcť? Vďaka vopred.

  46. Dobrý deň, kúpil som si jedna plus x a ja nie Roman ale hovoria, že má menu v rumunčine, môžete imibda ruku .ias zmeniť softvér, ale neviete, kde brať a byť .Mulţumesc!

  47. gabriel povedal

    Salut.Am a kúpil som si sh OnePlus jeden a rád by som niektoré názory, pokiaľ poate.Pe telefón CyanogenMod-kyanovodík Android OS 12.1 5.1.1 lollipop.Inainte tento telefón som mal 1 Poznámky a P7.Ce Huawei telefón Je prekvapujúce, že nie sú tam žiadne hovory, zmeškané správy a údaje o ikonách, ktoré sa môžu nielen dať mlčanie z tlačidiel pre ovládanie hlasitosti a pripojenie slúchadiel, keď sa objaví nie casti.Vroiam značka vedieť, či je to lepšie ako lollipop.Aceasta Kitkat sa zdá byť veľmi pestré rozhranie snáď kvôli jelly bean alebo MIUI pa Notes 1 Huawei.Multumesc

  48. Dorel Ban povedal

    Dobrý večer! Ak tak urobíte výukový program pre jednu plus2? Mám tento telefón a zaujímalo by ma v takom tutorial! Problém nie je rumunský, I vzoru A 2003! vďaka

  49. Cristi Dobrý deň! ako sa správať, keď OnePlus z vás ?? ste šťastný ako vy, keď recenziu ??

  50. Ako OnePlus One obrazovky v porovnaní s SuperAMOLED ??

  51. Adrian povedal

    Dobrý deň crust,
    Prosím, povedzte svoj názor na X OnePlus telefóne chcem kúpiť.
    Vďaka!
    S pozdravom Adrian

    • OnePlus X je zaujímavé zariadenie, ktoré stojí za to cenu. Na trhu existujú aj iné zaujímavé ponuky, ktoré sa objavili v poslednej dobe. Voľba je na vás.

      • Adrian povedal

        Vďaka za odpoveď. Čítal som názory mnohých ľudí, ktorí si kúpili tento telefón, buď keď sa objavila žiadna výzva v Rumunsku alebo z Rumunska, keď sa začali objavovať (na konca minulého roka). Mnohí hovoria, že CM zmenil z OP nie je v poriadku, niektorí hovoria, že nerozpoznal kartu SD, ostatní nemajú menu v rumunskom jazyku (nejedná sa o závažný problém), iní hovoria, že batéria nie je príliš úspešná. Ja nechcem predlžovať veľa, viem, že si mal (mať?) A OnePlus One, teda len prosím, povedzte mi, že ak ste sa kúpiť si teraz hovoru 5 "(je pre mňa optimálne) a museli ste si vybrať medzi Samsung Galaxy A5 (2014) z 5 "a OnePlus X, ktorú si vyberiete, ignoroval A5 je trochu lacnejšie?
        Ešte raz vám ďakujem.
        S pozdravom.
        Adrian

  52. Adrian povedal

    Cristi *

  53. Ana-Maria povedal

    Cristi dobre! Naozaj potrebujem radu tau..Am ktorý získal už OnePlus One v decembri, takže telefón je relatívne nový, kúpený od Germania.După 3 týždňov zomrelo Aj predná kamera, čo znamená, že nie je možné použiť zablokovanie dôjsť linii..Problema forma nie je to. .Ieri Phone zomrel úplne, majú 80% batériu a nabiť închis.L majú rôzne nabíjačky, ale nenabíja, nemôžem otvoriť deschide..Ce potrebné urobiť? Vďaka vopred !!

  54. Marian haly povedal

    Cristi, si myslíš, že si zaslúži OnePlus jeden zo 2016? Konám s videozáznamom hry ako Minecraft, asfalt a Real Racing 8 3, druhá otázka by bola: Myslíte si môže robiť, že? vďaka

  55. Marian povedal

    Dobrý večer,

    Hľadám vačok OnePlus jedného (pôvodné staré je dosť opotrebované známkou toho, že odviedol svoju prácu), som dorazil na tento článok, ktorý má viac ako 1 ročný.

    Vzhľadom k tomu, december 2014 vlastniť tento telefón, myslel som odísť niektoré názory z pohľadu toho, kto má dosť priateľov, ktoré vlastní tento telefón.

    - Telefón vyzerá a správa sa ako prvý deň (to bolo preotejat s výklopným krytom)
    - Autonómia ďalej 1 denné intenzívne obchodné tio, 2, občasné používanie dní. Nikdy som došli batérie počas dňa.
    - Nikdy som cítil potrebu vyprázdniť internej pamäte (64, Veľká Británia)
    - Nebolo 6.0 oficiálny aktualizácie, tí, kto to urobil, experiementeaza niekoľko chýb
    - Po 6 mesiacoch, kedy teplo po hraní herného obrazovky, tam je malá plocha v ľavom hornom rohu na žltú (žltý odtieň). Potom, čo 1 2 alebo minút preč.
    - Odpadá mnohokrát (v sáčku), so zreteľom na deti, aby si s ním hrať.
    - Ak stratíte telefón dnes esá, to všetko za týmto modtl by som orientovať

    TO FUNGUJE
    Bol som fanúšik radu Nexus, až OnePlus
    Mal som ženu a má S6
    Iphone všetkých kolegov v práci.

    Telrfon dobrý, lacný, trvanlivý a špičkový výkon.

hľadisko

*

Táto stránka používa Akismet na zníženie spamu. Zistite, ako sa spracúvajú údaje vašich komentárov.